zondag 14 juni 2015

My nametagsTijdens boerderijklassen, schoolreizen, kampen, gewone schooldagen...ik wil het niet weten hoeveel jassen, handdoeken, pullekes, drinkbussen, koekendozen dat wij zo al zijn kwijtgespeeld de voorbije jaren. En nooit konden de kinderen er iets aan doen. "Ineens was mijn pull weg, mama". :-)
En niet dat er nog geen oplossingen bestonden. Meer zelf ik had instrijklabels met hun naam om elk kledingsstuk netjes van hun naam te voorzien maar om één of andere reden lukte het mij niet om het labelen van alle nieuwe spullen bij te houden. Ik was al blij dat iedereen de juiste kleren aan had en dat ze gewassen en gestreken geraakte. Maar met deze plaklabels die je ook in de kleren kunt plakken is er beterschap in zicht. Deze labels kun je kleven op het merketiket en zijn wasbestendig.Vanaf nu heeft ieder kind dus zijn eigen stickerblad en kunnen ze zelf hun naamsticker in hun kleren plakken. Meer nog, ze vinden dat zelf cool. Mama blij en kinderen blij. Hoe goed is dat :-).

12 opmerkingen:

 1. Cool dat Fee een vrachtwagen heeft! Hoorde hier deze week ook 'we hadden een ongelukje in de dierentuin. Mijn tas gleed van mijn arm en toen was 'ie weg'. Jaja.. lekker dan...
  groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig hé ! Ja , want kom ... ze zijn toch overal hetzelfde hoor , de meest ´logische´ verklaringen eerst ;)
  Wij ( allé , ik vooral dan ;) ) zijn hier al jaren heel trouwe gebruikers van die van goedgemerkt .
  Ik heb zelfs als getwijfeld om er te bestellen voor mijne vent ( ssstttt ! ) :o)
  Groetjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bedoelde ´al getwijfeld´ hierboven ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook goedgemerkt stickers in de kleren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat 'probleem' ken ik maar al te goed. Net die supercoole jas verdwijnt op sportkamp of de drinkbus of die zo geliefde poezenlegging. Ik heb vaak gevloekt. Ze vergaten ze zelfs op de bus. En hoewel we ooit eens de bus achterna gereden zijn was het verdwenen. Op weg naar Frankrijk zijn we zo eens een hele (bjina nieuwe) rugzak vergeten in de taxi inclusief splinternieuwe dvd speler.
  Labels plakken helpt niet altijd want ik plak het zowat overal op of schrijf het overal in.

  Hopelijk helpen je labels een tikkeltje meer nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. en dan nog een tip voor de volgende lading; zet je 06 nummer erop...
  Kunnen de spullen jou ook weer vinden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad een goede tip , want wij laten er al jaren ons gsm nummer bij op zetten ... er wordt niet altijd opgebeld bij verloren zaken , maar toch al een stuk of 4x wel ...
   Eerste keer vergeet ik nooit meer : ik kreeg plots telefoon van een supervriendelijke meneer van het stedelijk zwembad <3

   Verwijderen
 7. Bedankt voor de tip, ik was al lang op zoek naar tags waar de naam van de drukkerij/webshop niet bij opstaat ...

  BeantwoordenVerwijderen