maandag 7 december 2015

It's beginning to look a lot like christmasNu sinterklaas weer naar Spanje is mag onze kerstboom terug uit de stal. Blijft een momentje dat ik elk jaar koester...samen met de kids de boom versieren. En aangezien wij hier thuis fan zijn van een witte kerst is ook dit jaar onze witte boom van de partij :-). Al blijft hij niet lang wit. Binnen de 20 minuten hangt hij vol felle kleurtjes. En dit jaar krijgt hij het gezelschap van de leuke Ingela kerstfiguurtjes. Nu alleen nog de cadeautjes....(Aaaarghhhh....stressss....voor wie moesten wij weer kopen?...maar heb nog dikke 2 weken eh)

Ps: Ook zin in zo'n leuke kerststal? Je vindt Ingela Dolls op de site van kidsdinge. Meer nog je krijgt 15% korting met de kortingscode mamavanvijf tot 9 december! En als je nog inspiratie wilt opdoen, het populairste pinterestbord van België van Inge is zeker de moeite waard! En je vindt kidsdinge ook terug op Facebook en Instagram 


7 opmerkingen:

 1. Ooooooh, ik zocht een leuke 'kerststal' had het vandaag nog tegen mijn collega's gezegd! Dankzij jou heb ik die gevonden! Onmiddellijk besteld! En nu zie ik dat je 'post' er nog maar net op staat! Hihi ...

  Bedankt voor de korting ;) Groetjes Julie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan bijna niet wachten, volgend weekend tover ik ons huis ook om. Leuk die witte kerstboom, toen ik zulke bomen zag in de winkel had ik nooit verwacht dat ze er zo leuk uit konden zien, zoals bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kerststal kocht ik vorig jaar. Echt een leuke! En leuk om mee te spelen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh! ik was al vervanging aan het zoeken voor de figuren die omvallen in mijn kerststal!! Geweldig hoe je je boom en stal helemaal in je interieur laat passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n witte kerstboom. Dat is weer eens iets anders.

  Die kerststal poppetjes vind ik echt geweldig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anne. Nu heb ik toch wel die kerstpopjes besteld. Zo leuk ! Ze mogen de popjes in ons huisje vervangen voor eventjes :-). Die witte kerstboom vind ik ook heel erg leuk :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw! wat een gave poppetjes!! de kerstboom mag er ook zijn, trouwens. Mooi wit :-)

  BeantwoordenVerwijderen