zondag 30 april 2017

Brunch time


Niets zo leuk als op een zondagmorgen met familie en vrienden af te spreken op een leuke brunchplek. Zeker als het prachtig weer is, je buiten kan zitten, er ongelooflijk lekker eten is en de kinderen niemand ambeteren als ze wat luidruchtiger zijn of rondlopen. En dit krijg je als twee Vilvoordse toppers samenwerken zijnde De Kruitfabriek en Eat at Cantine :-) :-). Het concept was even geweldig als simpel. Je kon een picknickbox kopen aan de ingang die rijkelijk gevuld was met alle heerlijkheden die je bij Cantine kunt vinden, denk verse hummus, homemade confituur, krokant stokbrood, brownies, yoghurt en granola, bulgurslaatje, krentenbollen,... Daarmee kon je dan in de Kruittuin gaan zitten of aan één van de tafeltjes op het terras. En dan deden het zonnetje en het gezelschap de rest. Dat onze zondagmorgen weer supergeslaagd was!  

7 opmerkingen:

 1. Ooh, hadden we dat eerder geweten! We waren toevallig in de buurt vandaag. Alvast een tip die ik ga onthouden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het picknick concept is wel niet recurrent denk ik. Maar je kan wel zowel bij de Kruitfabriek als bij Cantine maandelijks gaan brunchen.

   Verwijderen
  2. Jammer. Hopelijk herhalen ze het picknick concept toch nog een keer.

   Verwijderen
 2. Ideale combinatie,zeker nu jullie zonder keuken zitten!En wat is er leuker dan samen genieten van lekker eten,goed gezelschap en mooi weer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een fijn concept, je ziet ze nog te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen