donderdag 27 april 2017

Ons huis gaat internationaalVorige zomer kregen we het bezoek van het Duitse magazine Nido om ons interieur te fotograferen dat pas deze maand werd gepubliceerd. Wel grappig dat onze huidige woontoestand ondertussen ver verwijderd is van deze zomerse foto's :-). Kunnen ze na deze zomer nog eens terugkomen :-D. Voor diegene die Duits kunnen. Hieronder vind je het interview terug. Chance dat ik nog ongeveer wist wat ik gezegd had want mijn Duits gaat niet verder dan skivakantie Duits.

Foto's zijn van de hand van Mieke Verbylen.
9 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig tof huis! Doet me er aan denken dat ik dringend wat meer kleur in dat van ons moet brengen... Ik ben altijd bang om er een 'mikmak' van te maken als ik te veel combineer maar zo te zien brengt dat alleen maar meer sfeer in huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw! Zo tof. Mijn Duits is ook niet fenomenaal, maar dat Villa Kunterbunt Villa Kakelbont betekent, dat weet ik nog net - en dat is toch wel een heel mooi compliment. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En grappig ook: wat jij met die kastjes hebt gedaan, stelde het lief hier ook ooit voor. Ik verklaarde hem zot (hoewel ik doorgaans niet vies ben van een raar en kleurrijk experiment). Ik moet hem toch gelijk geven, dat ziet er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen