maandag 26 maart 2018

Frozen yoghurt à volontéWie heeft er nu nooit eens gedroomd om zonder limieten ijsjes te eten? Ok, misschien niet direct als volwassenen maar dan toch zeker toen je kind was? Of dat je gewoon met de pot en al en zonder enig greintje schuldgevoel een paar afleveringen House of Cards kan wegwerken? Check!

Geloof me vrij dan zijn deze healthier and tasty “ijsje” een absolute aanrader. Je merkt amper dat je een ander soort “ijs” aan het eten bent. Meer zelf dit is het enige ijs dat wij hier thuis nog consumeren, want...het is keilekker en ook nog eens easy peasy te maken, zonder ijsmachine! De vitaminen en de calcium krijg je er zomaar cadeau bij. 

Wat heb je nodig? Yoghurt (één klein potje is voldoende) en een kommetje bevroren fruit. That's it. Bij elkaar smijten in de blender en 2 minuutjes laten draaien. En ofwel dien je het dan direct op ofwel zet je het in de diepvriezer. Is zo makkelijk dat de kinderen het hier zelf kunnen maken.

Deze post kwam er in samenwerking met Danone waarvoor ik de volgende maanden samen met Isabelle en Nathalie het ambassadorship aanga rond gezonde voeding. Een onderwerp dat mij heel nauw aan het hart ligt en waar je dus nog het één en het ander van gaat zien passeren op mijn blog. Al was het maar omdat ik er ook regelmatig tegenaan loop :-). Keep you posted!


2 opmerkingen:

  1. Dank u voor het recept! Hoezeer ik ook mijn best doe, soms voel ik me echt een slechte moeder als het op 'gezonde voeding' aankomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalig! Maar kan je ook niet bevroren fruit gebruiken en nadien alles invriezen?

    BeantwoordenVerwijderen