zondag 10 juni 2018

Dat mijn kinders geluk hebben met zo'n vader :-)

Ik was nog eens even door mijn blog aan het scrollen en ik merkte dat de daily life pictures er een beetje uit waren geraakt en dat deze nu vooral op mij instagramaccount staan, of ik verbeter mij vooral op mijn instagram stories. En aangezien ik weet dat niet iedereen van mijn lezers op instagram zit, heb ik mij het voornemen gemaakt om weer wat meer daily life pics op mijn blog te zetten. Misschien beetje dubbel op als je mij volgt op instagram maar deze foto's verdwijnen wel niet na 24 u. Ook zo handig ;-). Wel zot eigenlijk als je ziet dat toen ik begon met mijn blog ik amper facebook gebruikte, pinterest net opkwam en er van instagram nog amper sprake was. Maar times are changing and so are we.

In ieder geval wij hadden een gezellige vadertjesdag. Het fijne is dat de kinderen de organisatie hiervan ondertussen helemaal in handen pakken (lees: ontbijt maken, tafel zetten en!!! de opkuis :-)). Is ooit wel anders geweest. En papavanvijf liet het zich welgevallen. De pennenhouder, sleutelhanger, bonnen voor knuffels en dasattributen waren weer van de partij, maar de supportersaccescoires en zelfgemaakte gedichtjes waren nieuw dit jaar. Blijft ook gewoon mooi om de liefde van de kinderen voor hun papa vast te kunnen leggen op beeld. Word er altijd beetje emo van :-) 

1 opmerking: