vrijdag 15 juni 2018

Expeditie Palmboom
 


Als groot plantenliefhebber, jammer genoeg zonder groene vingers, kon ik de uitnodiging om orangerie Jaeken in Kontich eens een bezoekje te brengen toch niet afslaan :-). Een instagrammable plantenzaak die een beetje verstopt ligt tussen de velden en waar ik dankbaar ben dat in het gps tijdperk leef. Zalig fotogenieke oude serres vol tropische en mediterane planten van cactussen over citroenbomen tot agapanthussen en palmbomen en zelf een zwemvijver. Heerlijke plaats voor een fotoshoot! Just saying voor al die communiekantjes die er nog gaan aankomen ;-) 

Maar ik kwam dus op plantenexpeditie. En tot mijn verbazing kreeg ik als antwoord op mijn vraag  'Wat is de makkelijkste plant voor op mijn terras?' een palmboom als antwoord. Ha, heerlijk toch! Ik was er alleen niet echt op voorzien. Maar kijk als ge zeven kinders in uwen auto krijgt dan ook een palmboom blijkbaar. Gelukkig had ik nog genoeg munt en limoen thuis om in thema, met een mojito te kunnen klinken op onze geslaagde palmboom expeditie. Nu alleen die hangmat nog :-D

Ps: Deze blogpost kwam er in samenwerking met Orangerie Jaeken in Kontich. Check zeker de website want ze organiseren regelmatig opendeurdagen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten