maandag 13 mei 2019

Het was hier van LenteFEEstDe laatste in de rij, onze hekkensluiter, ons Feetje Pateetje vierde haar lentefeest dit weekend. Weer een hoofdstukje afgesloten. Maar wel eentje dat we afsloten in stijl. En we gingen lekker gezellig voor een tuinfeest in ons stadstuintje. Geen grote budgetten voor feestzalen, waar ik sowieso al minder fan van ben. Maar een visje op de bbq, homemade slaatjes en brood. En dankzij onze nieuwe gasbbq lukte het ook om alles tiptop gaar te krijgen. En zeggen dat ik mij altijd verzette tegen de aankoop van een gasbbq. Ik vond het niet nodig, te groot en niet authentiek genoeg. Maar, oh my...ik geef hem niet meer af :-) 

En omdat ik al heel veel vragen kreeg op mijn stories waar ik alles vond hieronder even een oplijsting.

Versiering
De tafelklemmen die we op de tafels bevestigden kwamen van bij Dreamland
De slingers van bij Flying Tiger
De bloemen plukten we in de berm
De communiekaartjes, letters van Fee kwamen van bij Zwart op Wit

Kledij
Mijn kleedjes kwam van bij h&m
De kleren van de kinderen van de communiecollectie van CKS

Food
Ik kocht een verse zalm van 4 kg waar we met 20 man van aten bij een fantastische Marokkaanse vishandelaar in Anderlecht.
De slaatjes komen allemaal uit het kookboek Delicious Ella
Het brood bakten we volgens het receptje dat je hier op de blog terugvindt
De taarten bakte de meter van Fee

Cadeautjes
Tweedehands fiets via 2dehands.be
Nintendo lab
Supporter outfit en tickets voor voetbal match van de rode duivels
Voetbalzitzak
Windvlieger

Muurschildering komt van bij Wonderwalls.

2 opmerkingen:

  1. oooh wij gaan binnen een paar weken lentefeesten en ik zocht nog ergens waar ik de zalm kon kopen die wij van plan zijn te roken. Zou je me het adres van die vishandelaar in Anderlecht kunnen bezorgen? Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooh ik zocht nog een vishandelaar voor ons lentefeest binnen een paar weken. Zou je het adres kunnen doorgeven? Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen