vrijdag 28 juni 2019

Tienerkamer alarm
Kleine kindjes worden groot en zo komt het dat je voordat je het weet in de winkel staat op zoek naar een chillhoek voor de kamer van je dochter. Want ja dat is wat ze willen. Een eigen hoekje waar ze languit kunnen chillen, netflix kijken of muziek beluisteren en boeken lezen. En aangezien ik mij daar helemaal iets bij kan voorstellen, oh wat zou ik graag zo een chillhoekje hebben :-), reden mijn oudste en ik naar de winkel om van die heerlijke chillmatrassen te gaan kopen.

We voerden een paar veranderingen uit in de kamer van Kato om ze helemaal tienerproof te krijgen. Waar ze vroeger 2 schragen en een plank als bureau had onder haar hoogslaper wordt deze ruimte nu ingepalmd door een paar matrassen die we op elkaar stapelden om zo een lekker ligbed/hanghoek/chillplace te maken, wat knuffels erin en wat fotootjes om het helemaal af te maken. Het leuke is het kan ook dienen als extra slaapplek voor logeetjes. Daarnaast kreeg ze een nieuwe kleinere bureau. Want hoe groter de bureau hoe meer rommel erop bleef liggen leerde onze ervaringg en studeren wil ze toch vooral doen in horizontale modus....op de matrassen, je raadt het goed :-) Nu hopen dat deze nieuwe kamer niet direct in een tienermesthoop veranderd!

Voor de aandachtige lezer, haar kleerkast deelt ze met haar zus en deze staat niet in haar kamer. Wat wel voor wat ruimtebesparing zorgt. De matrassen, kussens en het bureautje haalden we bij Maison Du Monde. De bureaustoel is een vintage vondst van lang geleden. Het tapijtje gaat ook al zo lang mee dat ik niet meer weet van waar dat kwam.
2 opmerkingen:

  1. Is dat tapijtje toevallig niet van Caïro? Wij hebben hetzelfde en heb ik gekocht toen ik in Caïro woonde.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Enig! Ik denk dat Olivia dit ook helemaal zal goedkeuren. Ze heeft al een pinterest board gemaakt voor haar kamer op mijn account. Ze wil mij vast wat zeggen 🤣

    BeantwoordenVerwijderen