dinsdag 13 augustus 2019

Badkamerrituelen
Vroeg geleerd is oud gedaan, en al helemaal voor goede gewoonten. Ikzelf ben namelijk nogal secuur in mijn dagelijkse verzorging van mijn huid, zeker nu ik de 35 jaar gepasseerd ben. Mijn opleiding schoonheiddspecialiste in een ver verleden zal er misschien wel voor iets tussen zitten :-) Het grote voordeel is dat mijn kinderen dat ook altijd gezien hebben. Elke ochtend en avond reinigen en hydrateren voor of na het tandenpoetsen. Niets speciaals, maar wel volhouden. 

Ondertussen zijn Kato en Lola oud genoeg om zelf op een milde manier hun huid te verzorgen, zonder zich te verliezen in overgeparfumeerde potjes en pannetjes. En aangezien ik nog aan de knoppen zit, en ik de vraag kreeg om het gamma van Cetaphil uit te testen kregen ze elk een bus huidreiniger en hydraterende crème van dit merk cadeau. Van uw moeder moet ge het hebben :-)

Als ik op de bus lees zijn de producten van Cetaphil mild genoeg voor jonge huidjes (en oudere evengoed :-)) trekt het snel in en verstopt het de poriën niet. Ideaal dus voor die beginnende puberhuidjes van mijn dochters denk ik dan, zeker Kato heeft wel wat last van droge plekjes. Vroeger wasten ze hun gezicht gewoon met zeep onder de douche zonder crème te smeren. Maar sinds dat ze echt begonnen zijn met de routine van reinigen en hydrateren merk je wel een verschil. De droge plekje zijn verdwenen en voorlopig zijn ze nog gespaard van puistjes.. Nu hopen dat ze het volhouden. Smeer nu en bedank mij later maar liefjes :-D

Ps: deze post kwam er in samenwerking met Cetaphil voor wie wij hun reinigingsmelk en hydraterende crème mochten uittesten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten