woensdag 7 augustus 2019

Vakantie op 30 minuutjes van ons deur

Van Vilvoorde is het maar 30 minuutjes rijden maar ik was nog nooit in Aarschot geweest. En ik wist al helemaal niet dat je daar kon kayakken. Als ik aan kayakken denk dan denk ik automatisch aan de Lesse of de Ourthe maar kijk blijkbaar kan je ook in Vlaams Brabant de geneugten van het peddelen ervaren :-). Meer bepaald op de rivier de Demer. 
Wij deden de route van Zichem naar Langdorp, een dikke 10 km lange tocht op heel rustig water met de organisatie Shelter. Maar de uitdaging was er zeker en vast! Al was het maar omdat een kayak met drie kinderen met een willetje zorgt voor ronddraaiende bootjes, frustraties en het besef dat samenwerken de enige manier was om vooruit te komen. Teambuilding ten top daar op het water. En moeder stond erbij en keek ernaar :-)
Het fijne was dat toen we aankwamen er een picknick met streekproducten (heerlijke choco!) op ons stond te wachten. Een arrangement dat je kan boeken via de bed&breakfast De Meren  Zij zorgen voor alles, inclusief de opkuis van de picknick. Lekker praktisch :-)
Daarna sloten we het dagje af met een bezoekje aan het speelbos Meetshovenbos in Aarschot. Om het laatste restje energie van mijn kinderen te ventileren. Was oprecht onder de indruk van het speelbos. Mijn tieners waren al wat te oud maar Fee kon er haar hartje ophalen, zeker met Pippa en Titus, de kindjes van mijn zus die mee waren. Echt leuke plek die ik maar graag achter mijn deur had gehad toen de kinderen kleiner waren. 

Vind je dat de frequentie van blogs wat is afgenomen, volg mij dan zeker op instagram. Daar post ik regelmatiger foto's & stories en kan je al onze avonturen blijven volgen :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten