woensdag 17 juli 2019

Het zomerkamp dat je zelf had willen volgen
Dat ik fan was van het concept van Junior argonauts konden jullie hier al lezen. Maar nu dat ik mijn kinderen ben gaan ophalen na het fashion kampje ben ik helemaal enthousiast. Ongelooflijk wat ze daar op één week tijd hebben mogen leren. Alles wat er komt kijken bij het opstarten van een modelabel werd hun aangeleerd en mochten ze mee experimenteren. Dat ging van creatie, storytelling, bussines model opmaken, naam zoeken tot showroom aankleden en verkopen. Was echt super om te horen hoe ze het allemaal aangepakt hebben. Op de foto waar ze hun diploma kregen zie je hun trouwens stralen in hun eigen gemaakte kleding. En als kers op de taart was er nog een modeshow waar ze hun eigen creaties lieten zien op de hipste plek van Antwerpen, de blikfabriek in Hoboken. Qua coolness hebben ze zich niets tekortgedaan! Maar vooral het feit dat mijn dochters aan het dromen zijn om ooit zelf hun eigen label uit de grond te stampen maakt het voor mij een supergeslaagd kamp. Dank je wel Junior Argonauts om te helpen mijn kinderen groot te krijgen tot creatieve, open minded, kritische en ondernemende mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten