dinsdag 24 december 2019

Mijn easy peasy fotomuurFoto's, ze blijven net iets te vaak op je gsm staan terwijl er zoveel redenen zijn om er toch op regelmatige basis een paar af te drukken. Maar de redenen om het niet te doen, geen tijd, geen zin, gedoe, niet goedkoop zorgen dat de goede intenties vaak in de schuif belanden. 

Mijn plan om een fotomuur te maken in mijn appartementje in Anderlecht stond echter al van in het begin op de planning. Al was het maar om de kinderen ook een beetje bij mij te hebben in mijn kinderloze week. Dus toen ik de kans kreeg om de nieuwe Epson printer uit te proberen had ik direct een projectje waar ik mee aan de slag kon. Heel simpel gewoon via de Epson app foto's selecteren en doorsturen naar de printer in verschillende formaten en hoppa, de foto's konden rechtstreeks van de printer naar het prikbord verhuizen. 

Groot voordeel van de Epson printer is dat je geen cartridges meer moet kopen. Je hoeft enkel het inktreservoir zelf bij te vullen. Eén bijvulling komt overeen met 88 traditionele inktpatronen. Zotjes toch :-). En no worries het lukte mij om het reservoir bij te vullen zonder morsen. met andere woorden, minder verpakking, minder gedoe en vooral veel goedkoper. 
Blijkbaar zou je 7000 pagina's kunnen afdrukken met het bijvullen van de één inktreservoir en komt de kost voor het afrukken van 200 pagina's in kleur op 1 euro. Dus ik zou zeggen, de ideale printer als je bulkt van de creatieve projectjes, ik heb hier zo toevallig een dochter rondlopen.  The sky is the limit :-)


1 opmerking:

  1. Interessant. Het is wel nog steeds inkt. Krijg je vegen als je met een markeerstift of iets anders over de inkt gaat? Vb. Een kleurplaat met stiften inkleuren of in een tekst woorden markeren.

    BeantwoordenVerwijderen