maandag 9 mei 2011

De tand des tijds

Ik heb het nogal met retrofoto's. De sfeer die die foto's uitstralen heeft zoveel meer charme dan de perfecte foto's die je de dag van vandaag kan maken. (Alhoewel ,perfect?). Ik was dan ook supercontent toen ik op het world wide web een toepassing heb gevonden waar je van je digitale foto's zeer snel polaroidfoto's maakt, het geluid incluis. Gewoon supersimpel te downloaden op www.poladroid.net.
11 opmerkingen:

 1. Dat is een toffe tip! Ik vind die polaroids ook echt super

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn! Bedankt om dit te delen! De foto's zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, ik had dat ook al eens van iemand anders gehoord. leuk he?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's ja en gelijk heb je die retro look maakt de foto heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow mamma van vijf…
  wat geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is er nog iemand die hier problemen mee heeft na het installeren? Ik kan het 1 keer gebruiken en de volgende dag krijg ik een foutmelding bij het openen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Daar heb ik geen flauw idee van. Bij mij waren er geen problemen. Mss nog eens opnieuw installeren?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Geeft inderdaad een mooie sfeer weer.

  BeantwoordenVerwijderen