vrijdag 27 mei 2011

Mijn boekenwurmpjes

De boekenkast met kinderboeken bereikt stillaan zijn verzadigingspunt. Met een mama die een zwak heeft voor leuke boekjes is dit niet moeilijk en ik merk dat mijn liefde voor boekjes wordt overgenomen door de kinderen.Ik heb ook zo mijn favoriete verhaaltjes waarmee het heerlijk wegkruipen is in de zetel met alle kindjes rond mij om volop te genieten van hun kinderlijke verwondering bij al die heerlijke avonturen. Hierbij onze top 6 5 opmerkingen:

 1. Fijn als ze dat graag doen... Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Floddertje is ook hier erg favoriet. Vooral het verhaal van de mixer; wat willen ze dat graag een keertje echt doen.....

  Heerlijk dat de kinderen zo van lezen houden, hier gelukkig ook:-)

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Hier ook een kleine boekenverslaving... Zowel voor mezelf als de kids. En hier zijn de kids ook verslaafd aan boekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Floddertje! Dat was ook mijn favoriet! Zo leuk om dat nog eens te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalig!! Kinderen die zo graag lezen: stimuleren!

  BeantwoordenVerwijderen