zaterdag 7 mei 2011

Moederdag

Een groot gezin hebben vraagt veel organisatietalent. Dat is iets wat ik met scha en schande ondervind. Zo ook moederdag. Ineens wordt er tussen de 2 oudsten zeer geheimzinnig gedaan en moet Kato knutselgerief hebben zonder dat ik mag weten waarvoor. Tot het mij plots begint te dagen. Het is bijna moederdag. Oei. Is dat dit weekend? Maar ons weekend staat vol :-). Zondag is het de doop van ons Fee en zaterdag moet er daar nog wat heen en weer voor worden gereden. Een afspraak met carglass moet er ook nog tussen worden gepland (die autoruit van mij is blijkbaar vervloekt). En ikzelf moet dus ook nog cadeautjes gaan halen voor de mama en de schoonmama. Aaaargh. Dus hebben we beslist dat ik deze ochtend ging gevierd worden. In mijn ideale scenario is dat dus met een ontbijt op bed maar met 4 kleuters en een baby is dit misson impossible en moet ik het stellen met deze leuze


Maar als ik dan aan beneden aan tafel in de keuken de zorgvuldig verstopte cadeautjes van mijn allerliefste schatjes kreeg dan vergat ik (effjes) alle stress en dacht ik wat is er heerlijker dan 5 kleine koters met allemaal plakhandjes en een chocomond (ok 4 met choco en 1 met melk) die je laten voelen dat je de beste mama ter wereld bent. 

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met deze vervroegde moederdag en een heel fijne dag morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ze hebben hun best gedaan, en dan smelt je toch als moeder.
  Hele fijne dag morgen.

  groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schattig en extra veel knutselwerkjes en schattige cadeautjes met vijf, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke moederdag (en een leuke blog met een super leuke banner).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je blog blijft me verbazen, wordt met de dag leuker! En wat een geweldige foto's steeds! Supertof!

  BeantwoordenVerwijderen