maandag 20 juni 2011

photocabine


Hoe leuk zo'n fotoreeksen die precies recht vanuit de treinstations komen. Inspiratie vond ik op deze site. Want inderdaad niets leuker dan de tijd te vangen in deze nostaligsche kadertjes. Aangezien mijn kroost al in bed ligt moet ge het met mij stellen. Maar ik plan zeker nog een fotosessie met de 5 kinderhoofdjes op een paar vierkante cm. Ook eens proberen? Klink dan op deze link.

8 opmerkingen:

  1. Welkom bij de club! En ik kijk al uit naar zes hoofden in een hokje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi, ik had je gemaild dat je op de lijst staat en vanaf nu elke maand een herinneringsmail krijgt, maar de mail bouncte. Dus ook even langs deze weg: welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 5 kinderen in een Fotokabien, ben benieuwd! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen