zondag 15 april 2012

Count your blessings

Gisteren genoten van een  namiddagje Van Katoen in het prachtige MIAT-gebouw samen met papavanvijf en de kindjes. Wat een heerlijk iniatiatief. En als ik mooie dingen kan kopen voor heel schappelijke prijzen en voor het goede doel dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Hopelijk volgen er nog veel edities. Ik ben vooral blij dat ik nog het leuke astronautenstofje op de kop kon tikken.

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de lijst met al de deelnemers

11 opmerkingen:

 1. Ik denk dat we samen aan de schminkstand moeten gezeten hebben, ik herken de outfits van je kindjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb jullie ook gezien... Ik stond te wachten op een kleurenanalyse en zag een paar bekende gezichtjes...
  Ben sinds gisteren ook dat astronautenstofje (en nog een paar andere) rijker ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn zo genieten met je gezin.
  lees al langer je blog. ik bewonder je, als moeder van vijf kinderen, en dan de energie en inspiratie die er van je blog af straalt! ik heb er drie en ben vaak zo moe, we hebben dan ook wel voor de derde maal een refluxkindje, wat heel veel huilt. maar dan denk ik, jee, je zou er maar vijf hebben, wat doe ik dan moeilijk.
  fijne blog, fijne kindjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je gezien, op de vierde verdieping met de kindjes, maar ik moest op dat moment weer zoveel tegelijk doen, dat ik je niet heb kunnen aanspreken. Jammer! Misschien een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We waren inderdaad "blessed" gisteren in het Miat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk!
  Gezellig!!
  Genieten!!!
  Liefs, Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je niet gezien, al herken ik de outfit van één van je dochtertjes, dus we moeten elkaar wel ergens gepasseerd zijn. Het was zo'n fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen