donderdag 26 april 2012

Libelle mama


Deze week sta ik samen met de kids in de libelle mama. Ter gelegenheid van moederdag schetsten ze 6 portretten van verschillende mama's waaronder mezelf. En ik ben zeer blij met het resultaat. Bedankt Libelle voor de leuke fotoshoot. 
Klik hier om het artikel te lezen

44 opmerkingen:

 1. Je mag inderdaad fier zijn op deze geslaagde fotoshoot. Had het al gezien in de libelle mama en was spontaan vertederd. Alleen spijtig dat je blogadres niet helemaal klopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag zat de Libelle mama bij mij in de bus en je kwam mij ook bekend voor :) Het blogadres verklaarde veel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk! Jammer dat het interview niet langer is. De foto is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supercool Anne!
  En dan moet ik denken aan onze gesprekjes, lang geleden, in Brussel op de beurs over kindjes enzo... Goe bezig! :-)
  Groetjes
  Trui

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi! Een trotse mama, en terecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een leuke foto!! Moooooiii!!!
  Liefs, Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stoer zeg!!
  Wat een geweldige foto!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel tof! Prachtige foto. En ik vind dat toch enorm knap hoor, dat bolwerken met twee voltijdse jobs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superfoto! En die dochter zo vlot een spagaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een enorm mooie foto!!!! Mooi artikel ook, je mag fier zijn op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo tof, ik ben één en al bewondering!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige foto met veel pit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige foto! Wat een mooi stel he.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig zeg ! En zo mooi in 't gareel allemaal...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk zeg! Je ziet er mooi uit! Dat is het voordeel van zo'n fotoreportage, je hebt meteen een hele mooie gezinsfoto.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jullie staan gewoon allemaal goed op die foto! Hoe kan dat nu! Geweldig, en fijn artikel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. o wat is iedereen zo leuk gekleed op die foto, tof artikel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Knap!! Veel bewondering voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtige foto!

  Het artikel is leuk alleen vraag ik me één ding af. Je schrijft dat de kinderen op de eerste plaats komen en dat jullie alletwee fulltime werken. Dan moet je toch alles rondom het werk regelen met opvang etc. Dan komt toch het werk op de eerste plaats?
  Het is geen kritiek maar ik ben wel heel benieuwd hoe jullie het dan allemaal regelen zodat het voor de kinderen niet heel druk en onrustig wordt. Voor mij was dat namelijk de reden om te stoppen met werken, het werd voor de kinderen (en ons) teveel geren en gevlieg tussen werk en thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Sigrid

   Ik nam het niet op als kritiek hoor :-). Met het feit dat de kinderen op de eerste plaats komen bedoel ik als ik merk dat één van mijn kinderen onder mijn werk zou lijden dan neem ik een beslissing in het belang van mijn kind. Maar tot nu toe, hout vasthouden natuurlijk, lukt het om alle ballen in de lucht te houden. Meer nog, het gebeurt regelmatig dat ik eens vroeger op de nabewaking van de school kom en dat de kinderen een beteuterd gezicht trekken 'ben je r nu al mama?' Dat helpt ook om alles in zijn context te zien natuurlijk :-)

   Verwijderen
  2. dankjewel voor je antwoord.
   Ik neem mijn petje voor jullie af, ik vond het al zo'n geregel met (maar) 3 dagen werken, thuis de boel draaiende houden en opvang regelen (geen familie, poetsvrouw oid)Laat staan met 5 dagen werken en dan pas je man om 20.00u thuis. Hoe doe jij het dan met de avondmaaltijd, helemaal alleen koken en eten met de kids of eten de kinderen al warm op de opvang?

   Verwijderen
  3. De kinderen kunnen spijtig genoeg niet op school warm eten :-(. Dus dat is elke avond een beetje sterven om alles gedaan te krijgen :-)

   Verwijderen
 20. Super foto!! Wat staan jullie er alle 6 leuk op! En ook een erg leuk stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat voor werk doe je eigenlijk? Ik las in zetel juist dat jij nog full-time werkt. Chapeau! Ik denk dat je daar toch ook eens een blogpost aan moet besteden (hoe jullie dat allemaal doen, 's morgen 5 kindjes school- of opvangklaar krijgen, 's avonds eten, bad, bed ... en die bergen strijk,...).
  Hebben zelf 3 zonen en ikzelf een 4/5e job, zou het niet meer kunnen om fulltime te werken ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben vertegenwoordigster en doe de baan wat maakt dat ik toch een beperkte flexibiliteit heb maar daartegenover staat dat mijn man zijn uren niet telt en 's avonds vaak pas een stuk na 8 uur thuis komt:-(. Zoals ik al zei voorlopig lukt het ons om alle ballen in de lucht te houden mits wat hulp van kuisvrouw, strijkmadam en (schoon)ouders.

   Verwijderen
 22. Jullie stralen op de foto!
  Leuk zeg!
  Naaiclubje, dat lukt niet meer, zeker? :-)
  Straf hoe je het allemaal klaarspeelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Fantastische foto, superleuk!! En wat een indrukwekkende split van je dametje op de voorgrond....!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw zeg, zo'n mooie, vrolijke foto!!! En nu het artikel eens bekijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een prachtfoto! die Libelle moet ik precies toch nog te pakken krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. he zo grappig ik ontdek nu pas jouw blog maar het artikel heb ik al een tijdje geleden vol bewondering gelezen...

  BeantwoordenVerwijderen