zondag 29 april 2012

Count your blessings

Deze week effe moeten zoeken naar de blessings aangezien onze kuisvrouw al een paar weken ziek is, onze vaatwasser de geest heeft gegeven en onze afvoer verstopt zit. Maar ik heb ze toch gevonden :-)

Deze week heb ik genoten van

het korte kopje van Lukas. Het was echt wel nodig dat ik eens met dat manneke naar de kapper ging want de vraag 'en zijn het allemaal meisjes?' had ik net iets te vaak gehoord.

het geratel van mijn stikmachien. Ik ben namelijk gordijnen aan het stikken voor onze slaapkamer. Zo voorzienig ik ben heb ik hiervoor goedkope ikea-stof gekocht om het eens te proberen. Al is de kans groot dat het de definitieve gordijnen zullen worden omdat mijn goesting na één gordijn precies al serieus gezakt is.  

de nood een deugd te maken en samen met papavanvijf de afwas te doen want 'liefde is samen afwassen' is het niet?. En  met de liefde zitten we gebeiteld denk ik dan want dat machien valt natuurlijk juist stil in een lang weekend :-).

de zonnestralen die de regenwolken weg en de kids buiten gejaagd hebben. Zo hangerig dat ze binnen kunnen zijn, zo actief waren ze buiten met dit kamp als resultaat.

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de lijst met deelnemers

13 opmerkingen:

 1. Ik word vrolijk van die collectie domoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh en lukasje was zoooooo mooi met zijn lange haartjes! alle nu ook ze! ma ik heb een zwak voor jongetjes met langere haartjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne plaatjes! En dat behangetje heb ik ook! Maar dan in blauw. Fijn weekend en gewoon niet te veel afwas maken, als in: er op uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk is de kuisvrouw snel terug en doet de vaatwasser het ook weer vlug. Evengoed mooie foto's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh en ik wil al onze gordijnen onder zelf maken ... je geeft me niet echt hoop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het heel leuk staan bij Lucas, al houd ik erg van jongens met lang haar (en mijn boevemans gelukkig ook). Jammer van de vaatwasser, hij is hier al maanden kapot, evenals de droger ...
  Hopelijk wordt de volgende week beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aha dat van die afwasmachine dat ken ik ,heb alleen geen lief die me helpt ;)(wel 2 hele lieve kinderen ;)
  Cool die hut!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een bosglijbaan :) zalig!
  leuk behangpapier ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een tof kamp!!!
  Lukas zijn haar is mooi! En zijn ogen en zijn t-shirt ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo samen de afwas doen is zalig, he? Toen onze afwasmachine het enkele jaren geleden begaf werd afwassen een moment waarop we gezellig konden bijpraten. Ik had bijna spijt toen ze de machine kwamen maken. Maar ja, met een afwasmachine spaar je natuurlijk wel een pak tijd uit.

  http://wiebelwoorden.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een spannende glijbaan hebben jullie! de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een kleurrijke foto's en een heerlijke blog! Je hebt er een nieuwe volger bij, leuk! :) Ik ga nog even door je blog kijken! Kom ook een kijkje nemen op de mijne! Ben nog nieuw, maar vind het nu al heerlijk om te doen!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen