donderdag 20 september 2012

Een doordeweekse donderdag
En voor je het beseft is het alweer donderdag. En dus breekt nood wet en wordt mijn rubriekje een  doordeweekse dinsdag een doordeweekse donderdag :-). Niet dat dat hier bij ons veel verschil maakt. Want of het nu dinsdag, donderdag of een andere dag van de week is, spelen, wassen en eten doen we hier elke dag. 

9 opmerkingen:

 1. En wat een mooie kindjes! Niets heerlijkers dan vers gewassen kindjes uit bad halen en vertroetelen in de grote zachte handdoek! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor carnaval (foto 1) is het nu toch nog wat vroeg hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig die pruik. <3 Ben helemaal verslingerd aan je blog. Kom zelf uit een groot gezin (oudste van zeven kinderen) en nu ik in Amerika woon, kan ik hier mijn hart komen ophalen. Mis mijn broer en zussen zo hard als ik jouw gezin zie. Het is leuk als ze zo kleintjes zij, maar het wordt echt fantastisch voor hen als ze volwassen zijn. Mijn broer en zussen zijn mijn beste vrienden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mag ik je vragen naar de kleur van je vloer? Het klopt toch dat dit gepolierde beton is? Wij hebben dat nl. ook voorzien voor onze keuken en eetkamer, maar zitten wat met de handen in ons haar wat betreft de kleurkeuze. Alvast merci!

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi die pruik,geweldig!!
  En weer prachtige foto,s!!

  BeantwoordenVerwijderen