zondag 9 september 2012

Yvestown fair


Hier in de blogwereld werd het al een tijd je aangekondigd en afgelopen zaterdag was het dan zover: de yvestown fair. Een gezellige beurs op een leuke locatie (de voortuin van de initiatiefneemster) met allerlei handgemaakte creaties van toffe madammen. Want het was wel zo leuk om mensen in het echt zien die je enkel 'kent ' omdat je hun blogs leest. Ik ben ondertussen een poster van Anki en een kerstboompje van Ingrid rijker. (yes, yes, yes!). En de cake van het eetkraampje was goddelijk lekker! Op naar de volgende editie!

17 opmerkingen:

  1. Het wat grappig…jij staat daar naast mij. Ik zie mijn horloge. Heb je helemaal niet gezien. Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, ik had je ook niet herkend. Maar er komen nog volgende edities (hoop ik toch) en dan zal ik goed naar de horloges kijken :-)

      Verwijderen
  2. Nou, ik zag je knappe dochters en heb naar je uitgekeken, maar ineens was je weg! (ik stond vermoedelijk achter Yvonne's kraam) Jammer, ik had je graag gesproken. Maar volgend jaar beter! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, zo jammer. Ik ben inderdaad maar een kleine hal uurtje geweest want ik had een strak tijdschema die zaterdag. Maar zoals je al zei dat zijn reden genoeg om er volgend jaar weer bij te zijn! En tot dan blijven we de blogs lezen :-)

      Verwijderen
  3. Toen wij er waren was de cake al op, gelukkig was er nog lekkere limonade ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb echt wat gemist, zuuuuuuuuucht! Het ziet er zo leuk en gezellig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, wat leuk! 'Durfde' in eerste instantie de kerstboompjes niet mee te nemen (want vind pepernoten bij AH in september zó stom) maar ze werden goed ontvangen. Wat een heerlijke dag en wat heb je prachtige foto's gemaakt! Ahoi, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij hebben elkaar ook niet gezien ;-)
    Maar wat een heerlijke middag hè?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt grappig dat ik als eerste één van je dochters herkende en daarna jou pas zag! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jammer dat we elkaar niet gezien hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuk nog even met je gesproken te hebben! de mama achter de pyjama ;)
    veel groetjes, joscha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo, Ik heb net je blog lezen, ik vond .... Ik stap al een site als deze behandeld
    http://modelecuisines.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen