woensdag 5 juni 2013

De onkruidbrigade

Eindelijk is mijn vitamine D tekort aangevuld!! Eindelijk die broodnodige zalig zon op mijn huid! Zaaalig!!!Al vervalt nu natuurlijk mijn excuus dat ik dit jaar het onkruid niet moest wieden omdat we toch gene zomer kregen, ik dus niet in mijne tuin kon zitten en ik dus ook geen last ging hebben van de explosieve toename van ons onkruid. Al had Lukas er meer last van om telkens zijnen bal tussen de netels te gaan zoeken.  Maar kijk samen met de zon zijn de goede voornemens gemaakt, dit weekend zetten we ons erachter en gaan we starten met de grote onkruid-opruimactie. Al vrees ik dat door toedoen van ons Ella dat onkruid gewoon verplaatst gaat worden van buiten naar binnen :-)

9 opmerkingen:

 1. Wie weet wat vind je nog allemaal terug??? Succes dit weekend! Gelukkig heb ik een KEIlieve schoonvader om dit werkje voor me te doen.......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onkruid, een woord wat ik beetje vaag vind want onkruid bloemen zijn soms zo mooi! ze woekeren alleen zo erg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het toch mooie bloemen, ook al is het onkruid.
  Fijne Dag.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ...en zo'n lief ruikertje...daar smelt gewoon elk mamahart toch van,niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onkruid? Ik ben het eens met bovenstaande. Onkruid is mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi:-)

  En onkruid trekken, dat is wel ontspannend vind ik altijd. (In zekere mate, de hele tuin is wat veel van het goede!)

  BeantwoordenVerwijderen