zondag 23 juni 2013

Weer lekker verwend geweest vandaag
Zeg nu zelf wat is er heerlijker dan op zondagochtend uitgenodigd te worden om uw benen onder tafel te steken voor een overheerlijke verjaardagsbrunch. En als ik zeg overheerlijk ben ik zeker niet aan het overdrijven, slaatjes, belegde broodjes, koffiekoeken, fruit, huisgemaakte limonades en koekjes, groentenomelet, courgettecake, preimuffins, noem het op en het stond op het menu...en wat ik ook zo fantastisch vond is dat mijn zus die nog geen kinderen heeft en een op een klein appartementje woont er zomaar even in geslaagd is om 16 man op een paar vierkante meters op een comfortabele en creatieve manier van eten te voorzien en zelf een hele speelruimte voor de kids had ingericht...en dat terwijl ze zelf 100% zen bleef en vollen bak aan het genieten was..zusje, ik kan nog van je leren :-) 

19 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's, heerlijk eten en een gezelligheid. Maar bovenal wat een slim idee om met schilderstape op de grond een weg te plakken. Er gaan nu zeker twee rollen met ons mee op vakantie, voor die regenachtige dag waar we geen zin in hebben maar volgens mij wel rekening mee mogen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er allemaal geweldig relaxt uit, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super uit!! Zen blijven terwijl er 16 man in je huis zit, dat moet ik zelf ook nog leren...

  Sofie
  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw! dat zag er superlekker en gezellig uit! zijn dat cakejes of omeletjes in die cupcakevormpjes? ik krijg honger van al die mooie foto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waw, zo'n zus zou ik ook wel willen :-)
  Dat ziet er heel lekker en supergezellig uit.

  gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. yeppie...ziet er inderdaad heel erg lekker en KEIgezellig uit....en die tape op de vloer...super idee, simpel, goedkoop en erg practisch en bovenal spelplezier verzekerd, alhoewel ik vrees dat mijn huis na een tijdje boordevol tape hangt....zou je zusje ook meegeven om de wegen volgende keer iets breder te tapen...er is al genoeg file in ons landje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Daar ben ik ook jaloers op, alles perfect onder controle hebben en op de koop toe zelf kunnen genieten van het volk dat je ontvangt. Het zag er zeker en vast super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whawwwwwww......Supergezellig met al die kleurtjes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik herken uiterlijke gelijkenissen op de foto én in de manier van tafel inkleden. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw dat is nog eens een fijn feest! een feest waarbij je zelf lekker wordt verwend met lekkers en niks hoeven doen. heerlijk. het ziet er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oooohg woow zeg! ziet er supergezellig en keilekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen