zondag 7 juli 2013

Weekendje Luik
Zoals de jaarlijks traditie het voorschrijft ging ik ook dit jaar op citytrip samen met mijn zussen. En omdat we graag eens een stad wouden verkennen waar we nog nooit geweest waren viel onze keuze deze keer op Luik. Het zonnetje was vollen bak van de partij en als er iets is waar ik ongelooflijk goed gezind van word dan is het wel een citytrip in de zon. Niets zaliger dan ijsjes te eten en dan na het shoppen in een parkje languit op het gras uit te rusten in het zonnetje. En bij deze kan ik jullie ook nog zeggen dat ik vanaf nu een favoriet treinstation heb. Met vlag en wimpel wint het station Luik-Guillemain, alleen spijtig dat het helemaal uit mijn richting ligt...misschien een kleine tip voor de burgemeesters van Brussel of Antwerpen :-) ?

7 opmerkingen:

 1. Luik...een niet zo voor de hand liggende bestemming, maar het station is inderdaad een knap architecturaal werkje... van Santiago Calatrava dacht ik... Trouwens knap dat jullie als zussen zo goed overeenkomen, bij mij zou dat onvermijdelijk een weekendje kibbelen worden ... en hopelijk komen jullie kids later ook zo goed overeen...succes! superleuke foto's trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoorde al dat Luik een leuke stad was maar met die mooie foto's van jou zou ik zo vertrekken! Maar 't zou wel zonder zussen moeten want die heb ik niet! Zucht...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zag er ideaal uit! Ik ben altijd een beetje bang van Luik...
  En goed geshopt bij de Primark, zie ik ;-) (alleen daarvoor zou ik eens naar Luik willen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's van een ongetwijfeld geweldig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat heerlijk zeg! je hebt vast genoten!

  BeantwoordenVerwijderen