maandag 6 januari 2014

Het kaartje

En zoals elk jaar het obligate kerstkaartje,...en zoals elk jaar was het ook nu weer racen tegen de klok om ze op tijd klaar te krijgen...nu nog alleen postzegels zien te vinden en hopelijk hebben de oma's de kaartjes nog voor het einde van de maand op hun schouw staan :-). Als dat lukt is al direct mijn eerste goede voornemen van het jaar geslaagd. Olé

10 opmerkingen:

 1. Oh dat is wel een heel leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh... wat een supergaaf kaartje! Daar zullen de oma's wel heel blij mee zijn denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was ik een oma, ik zou meteen mijn schaar bovenhalen om de kleinkinderen een plekje te geven in het poppenhuis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! Ik hou vooral van hun deugnietenblik op de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk kaartje is dat! zo vrolijk al die leuke kinders erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi!
  Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen