zondag 19 januari 2014

Mijn ideale start van de dag

Veeleisend kun je mij niet noemen denk ik...ambitieus daarentegen. Uitslapen, ontbijten en de krant lezen....meer heb ik niet nodig om mijn dag optimaal te beginnen...De realiteit is dit vaker een droom blijft dan dat het realiteit wordt als ik opsta. Maar zo af en toe, na de nodige onderhandeling met papavanvijf (meestal is het de pasmunt voor mijn vriendelijke BOBdiensten) kan ik er schaamteloos van genieten.
Een truc, zorg dat uw ogen steeds op uw lectuur gericht zijn, maakt het veel gemakkelijker om de venijnige roep van de onafgewerkte huishoudelijke taken die op je liggen te wachten te negeren.

9 opmerkingen:

 1. oh dat kan es zo deugd doen eh! Mijn droom is om eens 3 dagen na elkaar mijn avondeten warm kunnen opeten! Ook een utopie! Ik mag al blij zijn als ik 1 keer per week haal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaahhhh , zááálig gewoon !!
  Doet me beseffen dat dat hier al een hééééle tijd geleden is ...
  Hhhmm, en ik ben eigenlijk altijd Bob : je brengt me op ideeën ;-)
  xxx nog eentje van vijf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmm, havermout, plattekaas en banaan,my cup of tea!! ( maar bij mij ligt er nog ruimschoots chocoladahagelslag bovenop!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk nog een jonge mama met maar liefst 5 kindjes! Hier een 27jarige mama van vier, en zo herkenbaar! Ik geniet van mijn kindjes maar even een rustmomentje voor jezelf is zo lekker! als hier alles slaapt kan ook genieten van een fijn blad met een lekker kop cappuccino of thee!
  Leuke blog, ik ga je volgen en misschien vind je het leuk ook een kijkje te nemen bij die van mij?

  Groetjes Joelle
  (http://hipmetkleur.blogspot.nl/)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kon het niet laten dit verder te delen.... http://blog.mam-me-time.be/mama%20van%20vijf%20blog
  Indien je dit niet ok vindt, laat maar weten, ik haal het uiteraard dan meteen weer weg, maar ik vind het gewoon leuk om aan te geven dat je niet altijd het huis uit moet om 'uit te rusten en te beleven' of geld moet uitgeven of... gewoon papa aan 't werk zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen