woensdag 1 januari 2014

NieuwjaarsfeestjeNaar jaarlijkse traditie hebben we oudejaarsavond lekker thuis gevierd met mijn zus en schoonbroer. En net als vorig jaar hebben we ons best gedaan om er een gezellige boel van te maken. Al weken op voorhand begint de voorpret en worden de creatieve plannen gesmeed met pinterest als trouwe bondgenoot. Tik gewoon christmas table in en je wordt overspoeld met inspirerende ideeën. Feestslingers, ladingen confetti, pinata's, taartversiering, betonnen kerstboompjes,...niets is ons te gek en vooral voor mijn zus :-). En voordat we het goed en wel beseffen zaten we te knippen, te plakken en te koken en hadden we er weer een ongelooflijk gezellige en superleuke avond opzitten waar ik elke seconde van genoten heb....2014 here I come... 

Ps: als jullie je afvragen waar de 5 kids waren...die hebben voordat wij aan tafel gingen een hele stapel Brusselse wafels (met veeeeel slagroom) verorberd en hebben zich daarna de hele avond geamuseerd met toneeltjes te bedenken om die dan voor ons te komen opvoeren...Net dezelfde formule als mijn ouders 20-25 jaar geleden al toepasten op mij :-)...met andere woorden...never change a winning team :-) 

27 opmerkingen:

 1. Super knappe feesttafel...waaaw...krijg zin om opnieuw te feesten.........wens jullie een super leuk jaar en een boel positieve verrassingen....cheers.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ik ben zwaar fan van jouw wijnglazen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezelligheid. Het ziet er geweldig uit! Veel creatief plezier toegewenst ook in dit nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geniaal idee om de namen van de gerechten op het tafelpapier te schrijven! Het ziet er trouwens erg lekker uit ook! - groetjes Annelien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er onwijs gezellig uit! Wat een mooi gedekte tafel. Fijn 2014 voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooohhhh, jammie!!! Ik krijg honger van je lekkere eten.. en die toneeltjes.. deden wij ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zag er gezellig en heeeeeeeel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n toffe feestelijke tafel! En het eten ziet er ZO lekker uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wens jou en je gezin alle goeds voor 2014.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, krijg er weer een instant feestgevoel van! Heel mooi!
  Gelukkig Nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gezelligheid! De beste wensen...
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ziet er mooi, gezellig en zeer lekker uit! Wat een leuke verzameling borden, glazen en decoratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zag er een leuk feestje uit! Fijn 2014!
  Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. dat ziet er echt prachtig uit!
  en die tip met de wafels zal ik volgend jaar ook proberen toe te passen.
  gelukkig 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vroeg mij inderdaad al af waar de helft van de bordjes ineens naartoe was ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een leuke (en lekkere) tafel. Erg leuk om op de tafel te schrijven wat er in de schalen zit. Gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. het eten ziet er super lekker uit !ik krijg opslag honger :) zou ik je menu mogen weten? heb hier binnen een weekje nog een dineetje te gaan en dit lijkt me wel iets. Maar wat is hoofdgerecht en wat niet? of is het een totaalpakket? alvast bedankt fijn nieuwjaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo miss white

   Het was de bedoeling dat er geen voor-of hoofdgerecht was. Het was een soort shared food verhaal. Iedereen nam van het geen hij zin had. De recepten komen allemaal uit het kookboek VEG. Echt een superaanrader!

   Verwijderen
  2. bedankt! ja die boek heb ik hier ook al een tijdje inderdaad een superboek. Maar ik vroeg me af welk gerecht er in de glazen schaal zat?:) dat kon ik precies niet thuis brengen:) bedankt alvast voor je reactie

   Verwijderen
 18. Dat ziet er echt zó mooi uit! En al die gerechten lijken me superlekker! Kun je de recepten niet een keertje delen op je blog? :) Ik wens je een mooie 2014 toe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sophie
   De recepten vind je allemaal terug in het VEG kookboek. Echt een superaanrader. Succes

   Verwijderen
 19. wat gezellig ziet dat eruit, en zo mooi de tafel! met een boel lekkers. de spinaziefetaflapjes maakt ik ook vaak. fijn en goed nieuw jaar voor jullie! groet

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Orla Kiely servetten?! Heerlijke feesttafel en de menu ziet er ook top uit! Dank je voor de inspiratie! Happy Newyear!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik kreeg een glimlach bij de PS. Vroeg het me inderdaad al af. Wat super dat het zo goed ging. Ik heb wel respect voor je hoor. 5 kindjes. Lijkt me best pittig.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het ziet er allemaal zo lekker uit! Leuke creatieve ideetjes ook op je feesttafel. Ik zou meteen willen aanschuiven!

  Stefanie
  http://broterhammenmetgeleconfituur.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen