zaterdag 7 februari 2015

Gezinsportret

Het was best wel spannend toen de ik het postpakje in mijn handen kreeg met als afzender Helen B. Ik had Helen dan ook een paar maand geleden de vraag gesteld of ze het zag zitten om een tekening van mijn gezin te maken. Geen kopie van een foto maar een zelfontworpen portret waar je ons op kon herkennen in haar eigen kenmerkende stijl. Tot mijn vreugde zei ze ja en is ze met de foto's op mijn blog aan de slag gegaan. En dus toen kwam het moment dat ik het bewuste postpakketje in mijn handen kreeg en dat ik het resultaat mocht bewonderen...en mij plots realiseerde dat ik tien minuten later nog keihappy naar de tekening aan het staren was. Helen, dikke merci! Het is nog beter geslaagd dan ik had durven hopen.
En nog een kleine note to myself: dringend IKEAbezoek inplannen...dringend kaders vandoen :-)

12 opmerkingen: