donderdag 12 februari 2015

Ikea family live

Deze maand staat ons huis als binnenkijker in het online magazine van Ikea family live . Al kwam hun vraag misschien ietsje te vroeg. De kinderkamers moeten nog aangepakt worden en we hebben nog concrete plannen om eind dit jaar de tuin, keuken en badkamer aan te pakken. Maar ik zal nog wat geduld moeten uitoefenen (niet mijn sterkste kant moet je weten) want voorlopig zitten we nog maar in de fase van dromen, zoeken, pinnen en uittekenen...En ge wilt niet weten hoeveel ideeen er hier bruisen en borrelen in mijn hoofd.. Ze hebben er precies een bruistablet ingegooid:-) :-) In ieder geval...ik hou jullie op de hoogte!

16 opmerkingen:

 1. Een geslaagde reportage, hoor! Ik had het vorige week al gezien. En dat beetje te vroeg ... Ach, dan verschijnen jullie gewoon nog eens in een volgende editie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee. Ik had zo een voorgevoel! Fantastisch. Mooi, geweldig! Eerlijk? Ik vind dat ze ook net iets te vroeg zijn. Wegens nog niet te lang woonachtig op een ander zo gezegd, maar het is NU al fantastisch dus ongelijk hebben ze niet. Dikke proficiat ! je bent zo een grote inspiratie Anne. Voor mij kon kon het uiteraard nooit te vroeg zijn. Ik blijf jou ideeën oppikken (hope you don't mind ;-)-.

  Have fun, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O. En heb je dat nieuwste Ikeatapijt al gezien? Dat is zo ...Wauw.

   Verwijderen
 3. Tof! Ik heb de vraag tot nu toe altijd afgewimpeld. Misschien moet ik echt eens werk maken van 'de afwerking' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. amai en wat wil dat juist zeggen dat alles van ikea is of zo, ben niet goed mee :))
  die rode en zwarte poefjes of bankjes zijn de max...waar kan je die vinden ...
  tof huis

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk huis! Een brok inspiratie...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto, benieuwd naar het magazine.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jullie hebben ook een heel leuk huis, stralend!
  Helemaal zoals wij willen (en al een beetje hebben..). Een huis zoals in een prentenboek, zei de schoonzus onlangs nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zag jullie vandaag als blogtip staan in de Margriet van deze week, leuke foto van de kids erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige woning - zo veel ruimte en kleuren! Ik ben een beetje benieuwd naar de schommelstoel, die achter de open haard verborgen is - ik wil 'em in zijn geheel zien! Mischien op de volgende foto's zal het lukken, ik wacht dus op je volgende posts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen! Mooi hoor! Ons huis staat er binnenkort ook in. Ben benieuwd naar het resultaat. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Keitof! Ik word altijd zo blij van jouw inkijkjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een supergezellig stekje hebben jullie!

  BeantwoordenVerwijderen