zondag 8 november 2015

Herfstweekendje in Hof Van Saksen


Aangezien zowel papa van vijf als ik moesten werken tijdens de herfstvakantie wouden we graag een leuke afsluiter samen met ons hele gezin en kwamen we uit op een weekendje Landal. Meer bepaald in het park Hof Van Saksen in het noorden van Nederland dichtbij Groningen.
Het klinkt misschien wel opmerkelijk maar ondanks mijn groot gezin had ik tot op heden enkel ervaring met vakantieparken ergens diep in mijn jeugdjaren. Denk begin jaren 90 :-).Compleet met autoritten zonder airco,cassettemuziek van kinderen voor kinderen en roos/groene joggings van Kid Cool. En ook al heb ik er enkel goede herinneringen aan overgehouden, ik associeerde bungalowparken niet direct met luxe en comfort. Maar dat heb ik tijdens dit weekendje toch wel even moeten bijstellen.
Het park Hof van Saksen is namelijk voorzien van uitstekende accommodatie die perfect in orde is en alles is voorhanden om je een luxe gevoel te geven. Broodjesservice, 5 lekkere restaurants die prijs/kwaliteit zeer goed zitten, lekkere latte’s :-), een welness, en een zwem- en kinderparadijs. En als ik pardijs zeg bedoel ik echt paradijs. De kinderen wisten niet wat eerst gedaan; een binnenspeeltuin, klimtuin, mode-acamdemie, auto’s bouwen, knutsel workshops, trampolinezalen, ik was echt verbaasd door het enorme aanbod. Wetend dat we er maar een weekend waren en dat er buiten het park ook tientallen activiteiten waren die we graag wilden doen had ik heel erg het gevoel dat een weekend gewoon te kort was om van alle faciliteiten die Hof van Saksen te bieden heeft, gebruik te maken. Dus is de enige juiste conclusie dat we zeker moeten terug komen :-)

6 opmerkingen:

 1. Wij waren er deze zomer voor een midweek en ook bij ons was het reuze meegevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip, we onthouden dit voor een kortbij-verblijf in de toekomst! Misschien één vraagje: ik veronderstel dat de huisjes / tuintjes niet afgesloten zijn? Of heb je weet van bepaalde huisjes waarvan de tuin volledig omheind is? Gewoon om na te gaan of het ook een geschikte locatie is voor peuters...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zag er een geweldig weekend uit,
  onthouden dat adresje
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er idd leuker uit dan mijn voorstelling van bungalowparken. Dankjewel voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen