zondag 15 november 2015

Vitamientjes op zondagmorgen

Ideale zondagmorgen activiteit als je het mij vraagt :-). Samen fruitsla maken. Iedereen een mesje en het snijden kon beginnen op mijn snijplankcollectie. Heb nu eenmaal een zwak voor mooie plankjes en ben helemaal fan van mijn laatste nieuwe aanwinst in plankjesland, het Gem Stone plankje van ümlaute, een Deens bedrijfje waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan en dat niet zo gemakkelijk te vinden is in België (en dat vind ik dus leuk :-))
Maar bij deze zal ik jullie mijn insider tip geven ;-). Ik vond het bij de leuke webwinkel Mooved waar je zeker een kijkje moet nemen als je op zoek bent naar de net iets andere items voor je interieur.
Dus bij deze, de persoon die mijn kaartje heeft getrokken voor kerstmis weet waar hij of zij moet zijn :-)

6 opmerkingen:

 1. Lekker, doen wij ook vaak met de jongens. Een lekkere gezonden fruitsalade maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ZO doen mama's van grote gezinnen dat zonder overspannen te raken... kinderen kunnen zélf fruit klaarmaken! :-) Moet ik eens tegen mijn twaalfjarige vertellen (schaam).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij doen dit vaak in de avonden, lekker op de bank onder een plaid, verschillende stuks fruit bij de hand en een grote kom. Als alles gesneden is prikt iedereen "een vorkje" mee. Ik giet altijd wat citroensap over het fruit zodat de kleuren mooi blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij wensen je nog veel plezierige kookmomenten met deze snijplank met het ganse gezin.
  Mooved

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker, en leuk om te doen. Mooie plankjes trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen