zondag 22 november 2015

Helen B en vrienden


De eerste keer dat ik Helen tegenkwam was een goed jaartje terug toen ik samen met mijn zus een workshop zeefdruk bij haar volgde aangezien ik helemaal fan was van haar ontwerpen. Daar vroeg ik haar ook of ze het zag zitten om gezinsportret van ons te tekenen en toeval wou dat ik haar daarna tijdens een citytrip in Madrid ook nog eens tegen het lijf liep toen ze volop prospecteerde om leuke kleine ontwerpers te vinden voor haar (toen nog toekomstig) winkeltje. Ondertussen is haar winkeltje Helen B. en vrienden al een goed maandje open en ben ik er eindelijk geraakt. En niet dat ik iets anders verwacht had van zo een toffe, creatieve en coole madam maar toch :-)...het is echt een schattig, leuk en origineel winkeltje waar je voelt dat elk item met liefde gemaakt/gekozen en verkocht wordt. Als je in Gent bent is het echt de moeite om eens binnen te springen.
Meer weten over Helen B? Neem eens een kijkje op haar website

3 opmerkingen:

  1. Als ik nog eens in Gent ben spring ik daar zeker eens binnen. Wat een leuke hebbedingen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zitten inderdaad toffe spullen tussen.Ga het adres op zoeken en in mijne gsm zetten.

    BeantwoordenVerwijderen