zondag 17 juli 2016

Summer camp for mummy
Veel overredingskracht had ik niet nodig toen ik begin dit jaar haast toevallig op de site van chicks on waves terechtkwam. Een weekje pure quality time in de zon...dat klonk als muziek in mijn oren op een donkere en stressy januari avond. Geen verplichtingen, geen zorg voor anderen, geen deadlines, geen huishouden... En voor ik er erg in had, had ik de digipass al vast en betaalde het voorschot. Mamavanvijf zou op zomerkamp gaan net als in the good old days. Niet dat ik iemand kende , überhaupt kon surfen of exact wist hoe ik er zou geraken. Maar dat zou ik allemaal wel zien als het zover was. Uitdagingen kleuren het leven altijd dat tikkeltje meer.

Vorige week was het dan zover en vertrok ik richting Faro. En omg....ik kwam terecht in het paradijs. Echt waar...prachtige omgeving, zalige stranden, veel zon, vriendelijke mensen, lekker en gezond eten. Het enige wat ik moest doen was genieten. Ah ja en leren surfen :-). En dat lukt allemaal wonderwel na heel veel vallen en opstaan. Dit weekje heeft mij als persoon zooo ongelooflijk veel deugd gedaan. Waar ik mijzelf soms durf te verliezen in mijn rol als mama en partner had ik nu tijd om aandacht te geven aan mijzelf...en ik voelde dat ik dit zo nodig had. Mijn batterijen waren dan weer helemaal opgeladen toen ik terug landde in België en de kids en Papavanvijf mij met een spandoek aan het opwachten waren en mij overlaadde met kussen en knuffels...en zij... zij kregen een relaxe en chille mama en partner terug. Als dat geen goede deal is :-)

13 opmerkingen:

 1. Wauw ... Ge-wél-dig!! Zou ik ook eens moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er allemaal idd zeer paradijselijk uit! klinkt gewoon te mooi om zo maar links te laten liggen...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groot gelijk, moet ontzettend deugddoend zijn en daarna kan je er weer tegenaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groot gelijk, moet ontzettend deugddoend zijn en daarna kan je er weer tegenaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een fantastische ervaring!! Als tiener altijd gedroomd van te leren surfen, maar 't is er nooit van gekomen, misschien moet ik gewoon nog eens op kamp dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat goed dat je het gewoon doet. Ik zou het ook grag willen maar doe het dan niet (wat een watje).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, dat zag er echt fantastisch uit! Wat goed dat je dit jezelf gunt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, dat ziet er daar fantastisch uit. Moet ik onthouden, want zo een weekje me-time zou ik ook wel zien zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw super dat je dit kan doen. Lijkt me veel moed voor nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, zalig! Ik zag je foto's al op IG passeren en vroeg me al af hoe je daar terechtgekomen was. Zou ik ook zo doen. Ik ga meteen eens kijken op die website. Hartje voor het surfen en de me-time!

  BeantwoordenVerwijderen