dinsdag 13 december 2016

De gemakkelijkste knutselactiviteit ever
Ken je die momenten dat de kinderen absoluut willen knutselen maar dat jij eigenlijk helemaal geen tijd/goesting/inspiratie hebt om met iets op de proppen te komen en dat je vooral geen zin hebt in opkuis en gedoe...Awel, exact zo'n moment had ik toen ik mij ineens bedacht dat ik nog ergens pomponnekes had liggen en een stapel dennenappels...als je die twee mixt krijg je dus kleurrijke dennenappels volgens pinterest wat nog wel past in het kerstthema, niet? Twee vliegen in één klap, tevreden kinderen en een kerstdecoratie in mijn huis. Ik ben al met minder content geweest :-D

5 opmerkingen:

 1. Wij hebben vandaag toevallig ook pomponnetjes geplakt. Wel iets minder origineel op een kartonnetje hier. Dankbaar knutselmateriaal wel hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh zalig...maar best nog een paar jaar wachten voor ik mijn baby en peuter daarop loslaat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hé!
  Ik blogde ze vorige week ook al ;), maar nog een tikkie anders.
  http://mamadammeke.blogspot.be/2016/12/pomponnetjes-in-een-rokje-tutorial.html

  BeantwoordenVerwijderen