woensdag 11 januari 2017

Beelden van een groot gezin


Ondanks de korte dagen en lange nachten die voor de nodige fotografiefrustratie zorgt (oh wat hou ik toch van daglicht) hierbij de selectie van de voorbije maand. Een maand met veel gezellige family time doordat we lekker thuis bleven deze kerstvakantie, gezelschapsspelletjes speelden, lang tafelden, bijna het hele kookboek van Sergio uitprobeerden en samen films keken,..Batterijen weer helemaal opgeladen voor het nieuwe jaar. Een jaar waar er weer zeer leuke projecten gepland staan,  niet in het minst de grote keuken en badkamerverbouwing die eraan komt...spannend!

4 opmerkingen:

 1. Heerlijke foto's weer!
  En leuk... een verbouwing!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel fijne beelden!
  Ze zien er zo lief uit voor mekaar ;-)
  Is dat ook werkelijk zo? Hier probeer ik er wat aan te werken, maar de ruzies en of discussies krijgen toch nog vaak de bovenhand...
  Samenhorigheid tussen de 4 bevorderen, dat is mijn grootste doel voor 2017! Naast ook een grote dak-en zolderrenovatie overleven, haha!
  Veel succes dit jaar, ik blijf hier heel graag volgen en kijk uit naar jullie keuken en badkamerplannen... Maar vooral naar de foto's van 'een groot gezin'
  Groetjes maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het nog steeds erg leuk om foto's te zien verschijnen van jullie grote gezin, altijd zo kleurrijk en licht... Ja dat licht is natuurlijk nu minder aanwezig, merk het helaas ook met foto's maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto waarin ze van het zeewater weglopen! <3

  BeantwoordenVerwijderen