zondag 27 augustus 2017

Nieuwe spulletjes voor het nieuwe schooljaar!








Hoe graag we hier ook vakantie hebben. Van zodra de laatste weken van augustus eraan komen zijn er hier al een paar vlijtige kindertjes die hun boekentas terug beginnen organiseren voor het nieuwe schooljaar. Kaftpapier uitkiezen, nieuwe kleurpotloodjes testen en de oude scherpen, pennenzakken uitmesten en alvast beginnen oefenen met die eerste lettertjes en een mooie leeskaart.

Heel herkenbaar ook, want jaren terug toen ik nog kon genieten van twee maanden schoolvakantie was ik ook dat vlijtige meisje dat heel zorgvuldig haar nieuwe pennetjes, schriftjes en latjes mooi klaarlegde voor die eerste dag van het nieuwe schooljaar. En zoals bij iedereen minderde die vlijt naarmate het schooljaar verstreek. Maar desalnietemin is de liefde voor stationary gebleven. En dan vooral voor mooie stationary. Dus geen massaproductie maar producten die gemaakt zijn om van te houden en voor te zorgen. Zo van die pennetjes die vragen om een geconcentreerde tong tussen de tanden en van die mooie latjes waar je die streep net ietsje trager trekt om te genieten van al dat moois op je blad. Past perfect in de slow trend van dezer dagen :-).

Ik heb er in ieder geval een verslaving aan overgehouden om op zoek te gaan naar de mooiste pennetjes en stiften. Met Japan als absolute topper om ooit op schattenjacht te gaan. Maar soms hoef je het helemaal niet zover te gaan zoeken. Dille en Kamille heeft bijvoorbeeld een heel fijne afdeling papetrie met een prachtig gamma retrokaartjes. Ideaal voor mijn eerste lezertje van straks :-)



Ter info: deze post kwam er in samenwerking met Dille en Kamille. Meer weten hoe ik tegenover samenwerkingen sta? Hier vind je alle info terug

1 opmerking:

  1. Ze hebben daar ook een heel leuk boekje om me vingerverf mannetjes te creëren. Je verft stipjes en die worden dan verbonden. Heel leuk

    BeantwoordenVerwijderen