maandag 22 januari 2018

Charging my batteries


Waar is de tijd dat ik als kind met een boek naar bed werd gestuurd? En dat ik mij daartegen verzette? Ik kan er mij nu niets meer bij voorstellen :-D
Nu verlang ik naar niets anders dan rust, een latte en een goed boek. Snelste manier om mijn batterijen terug op te laden. En hebben we dat allemaal niet keihard nodig? Ook al weten we dat er nog 101 andere zaken zijn die ik 'moet', en 'kan' doen. Zou er eigenlijk tout court ooit een moment bestaan dat je 'klaar' bent met je werk? Dat je alles onder controle hebt? Denk dat ik ter plekke neerstort moest ik een perfectionist zijn :-) Misschien moet ik gewoon dankbaar zijn dat ik gezegend ben met een geheugen met tijdelijke gaten. Toch als het gaat over rust kunnen nemen, want het heeft ook een keerzijde natuurlijk...Oei...brood...voor morgen...aaarghh


Deze post kwam er in samenwerking met Juttu, één van mijn favoriete en inspirerende winkels die alles in huis heeft om lekker cosy te chillen. Op dit moment verkopen ze de retro lijn van eskimo in hun pop-up space. Check mijn slaapkleedje ;-) en check het zalig zachte dekentje! Love it!

Ps: kreeg al ontelbare keren de vraag wanneer mijn capsulecollectie van mamavanvijf bij Eskimo gaat uitkomen. Nog eventjes geduld maar het is er bijna :-D. Keep you posted!!!

1 opmerking: