donderdag 5 juli 2018

Leven als een god in FrankrijkKen je de film La piscine? Awel dat, maar dan zonder Alain Delon, of zo je wilt Matthias Schoenaerts. Maar voor de rest copy paste als je het mij vraagt. Ik heb het hier over ons huisje van Interhome in de Provence waar we een weekje mochten doorbrengen. Verborgen in een straatje dat Google maps, noch waze kenden, omgeven door een olijfboomgaard en met een prachtig zicht op de heuvel. Ik zou niet weten welk luxe je je nog meer zou kunnen wensen...Onnodig te zeggen dat we ongelooflijk genoten hebben van deze toplocatie, en ik die altijd hoog van de toren blies dat ik nooit een tweede verblijf zou willen hebben, want de wereld is toch veel te groot om je tot één plekje te beperken, voelde de kriebels opkomen...hoe zalig zou het zijn om deze authentieke plek als uitvalsbasis te gebruiken om grondig de streek te verkennen? Want ook die heeft mijn hart gestolen :-) 

Meer de must-do's met kinderen in de Provence volgen in een volgende blogpost! 

1 opmerking: