zondag 23 september 2018

Herfstig weekend op het drielandenpunt :-)
De kinderen kijken er altijd reikhalzend naar uit: het jaarlijkse familieweekend met alle nichtjes en neefjes. Voor hun is dat twee dagen dolle pret. Niet dat we spectaculaire dingen doen, verre van, maar het gaat om het samenzijn, liefst nog in een gezellig huisje. Dit jaar viel onze keuze op het Landalpark Hoog Vaals, op een paar kilometer van het drielandenpunt waar we twee huisje naast elkaar hadden want met 23 geraakten we niet in één huisje. Ideaal volgens de kinderen, die er prompt één kinder en één volwassen huisje van maakten.

Het weer viel jammer genoeg een beetje tegen wat ons wat beperkt heeft om veel van de omgeving te bezoeken maar het labyrinth aan het drielandenpunt stond op onze bucketlist. En ik moet eerlijk zijn, we hebben allemaal moeten zoeken, ook als volwassene loop je verloren. De waterspuwende muren maakten het alleen maar hilarischer en nog natter dan de  regen al deed. En zo kwam het dat de sauna in ons huisje overuren draaide en de open haard aanging om iedereen weer opgewarmd te krijgen terwijl beneden een grote pan pasta op het vuur stond.

Het park zelf heeft ook nog een hele hoop activiteiten in aanbieding, gaande van een zwembad met glijbanen, speeltuinen, sportaccomodaties, bowling en een kinderboerderij. Ideale locatie dus als je met een groep zit waar de leeftijd varieert van 10 maand tot 65 jaar. Ons weekendje was in ieder geval geslaagd, met vroege ontbijtjes, veel knuffels en liefde, strakke eettimings, de hilarische hoeveelheden eieren, de obligate politieke discussie, de typische grapjes en huisjes die spic en span terug werden achtergelaten, zo heerlijk herkenbaar en geruststellend. Helemaal zoals familieweekends moeten zijn :-)

Op mijn instagramaccount kan je via de hoogtepunten nog meer foto's zien van ons familieweekendje.


1 opmerking:

  1. Wat een gezellige groep daar bij jullie!Bij ons is het volgende week zover,familieweekend in een huisje in de Ardennen,leeftijd tussen 4 jaar en 76 jaar.Wij zijn met 16 en wandelen,gezellig samen zijn,pannenkoeken smullen en alpaca's strelen staat dit jaar zo wie zo op ons programma ;-)

    BeantwoordenVerwijderen