maandag 16 september 2019

We made the switch!

Geen idee of jullie er ooit over hebben nagedacht maar het toenemende bewustzijn rond duurzaamheid en gezondheid heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet alleen veel meer oplet wat er op mijn bord komt maar ook veel meer aandacht heb voor de materialen waarmee ik dag in dag uit kook. Wat ik bijvoorbeeld vroeger helemaal niet wist was dat een beschadigde teflonlaag in een pan schadelijk kan zijn voor je gezondheid. Iets wat er bij mijn pannen zeker al is gebeurd omdat ik wel eens te hevig durf zijn met spatels of ander keukengerij. En aangezien ik best pragmatisch ingesteld ben en dit een risico is dat ik makkelijk kan uitsluiten heb ik dan ook beslist om vanaf nu enkel nog gezonde, keramische antikleefpannen te kopen zonder chemische toevoegingen tot al mijn 'ongezonde pannen' vervangen zijn. En daarom zet ik maar al te graag mijn schouders mee onder de make-the-switch campagne van Greenpan die vandaag begint. En dat doe ik met leuk nieuws want ik mag zowaar een exclusieve kortingscode weggeven aan jullie.

Wil je GreenPan zelf eens uittesten? Check dan snel de Make the Switch-pan (deze die op de laatste foto op het vuur staat) en bestel hem aan de actieprijs. Of ben je net zoals ik verliefd geworden op de GreenPan Mayflower/GreenPan Featherweights? Gebruik dan mijn kortingscode en bestel de collecties nu met een exclusieve korting (30% op alle Mayflower sets en 40% op alle Featherweights stoofpotten). De kortingen zijn geldig van 16/09 tem 31/10, enkel op de ambassadorwebsite van Greenpan met de code : anne30 Let's make the switch! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten