zondag 7 augustus 2011

Count your blessings

Deze week werd ik blij van mijn ijverige dochtertjes die tussen de buien door enthousiast ijsjes maakte in de zandbak. (allemaal voor de mama :-)), van ons Lola die zo fier poseert in haar nieuwe 'oude' jurk die ik op de kop heb kunnen tikken in een tweedehandswinkeltje in Berlijn. "mama, is dat kindje dan dood, als jij dat kleedje hebt mogen kopen?" Van mijn nieuw kleurtje nagellak en van mijn verzameling kadertjes die stilaan uitbreidt en nog meer kleur geeft aan ons interieur.

Nog meer count your blessings zien? Anki is de intiatiefneemster en bij haar kun je ook de andere kandidaten zien.

8 opmerkingen:

 1. Super foto's!
  Ik wilde al meteen vragen of je dat blauwe kleedje zelf naaide... Het is echt prachtig! Jouw kindjes zijn altijd zo mooi, vrolijk gekleed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker kleurrijk! Zandijsjes zijn het lekkerst...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is hierboven al vaak gezegd, maar wat een kleuren, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave kleuren! O, dat zeggen al meer mensen zie ik nu, haha. Heerlijk zomers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou ik het nog durven? Prachtige, kleurrijke foto's. Zo, ik heb het gezegd. Blijft de nagellak goed zitten? Ook wel belangrijk ;-). Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen