dinsdag 9 augustus 2011

Happy socks

Hier word je toch gewoon vrolijk van. Happy socks, leuke en kleurrijke sokken voor mannen en vrouwen. Ze geven soms grote kortingen dus regelmatig op deze site gaan kijken is de boodschap. Ik heb mijn voorraadje alvast ingeslagen voor deze winter. Vooral de lekker dikke wollen paren om mee onder een dekentje in de zetel te kruipen (als ik daar eens tijd voor vind) zijn mijn favoriet.12 opmerkingen:

 1. Ik hou ook heel veel van vrolijke sokken.
  Het verbaasd mij alleen dat ik
  altijd een heel bosje enkele sokken overhoud.
  T zal het sokken monster wel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke sokken.

  groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat zijn ze leuk !!! Bedankt voor de tip !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh, deze zijn heel leuk! Wat een toffe site! Bedankt voor de link!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was aan zee en had geen internet. Ik wacht dus op de volgende actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer leuke sokken! Alleen waar begin je met kiezen en waar eindigen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag ze in Stockholm ook vaak: erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag ze bij Strand West! Prachtig, leuke tip.

  BeantwoordenVerwijderen