woensdag 24 augustus 2011

De wereld op kindermaat

Ik ben al een tijdje fan van de retro kinderboeken van M. Sasek. Het zijn boeken waarin hij de verschillende wereldsteden beschrijft en aanvult met prachtige tekeningen. Alleen al voor zijn tekeningen koop je deze boeken. En het geeft je ook een blik op wereldsteden in de jaren 50 wat ik dan weer heerlijk inspirend vind. Eigenlijk moet ik bekennen dat ik deze boeken gewoon voor mezelf koop :-). 

6 opmerkingen:

 1. De voorkant van de boeken schikt me wat af maar de tekeningen zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk! Mijn oma had vroeger van dit soort boeken: melancholie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De correcties achterin het boek zijn ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan dit soort dingen soms ook niet laten liggen. En ik heb dus niet eens kinderen hè? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige boeken zijn dat! Ik heb er ook 2 liggen, en nog lang geen kinderen, dus dat mag ook keihard, voor uzelf kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend! En ik sluit me bij je aan, sommige dingen koop ik gewoon ook keihard voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen