vrijdag 12 augustus 2011

Over bolletjes wol en een paar breinaalden

Mijn eerste gebrejen kledingstuk is een feit. En aan deze zin is een hele zoektocht op het internet aan voorafgegaan of het nu gebrejen of gebreide is zonder duidelijk resultaat en dus hoop ik dat ik juist gegokt heb. Maar soit ik wou jullie vertellen dat ik toch wel verrast ben geweest van mijn doorzettingsvermogen want het is een lange weg geweest voordat ik uit die bollekes wol een fatsoenlijk en herkenbaar kledingstuk heb kunnen maken. Meer bepaald 8 maanden. Met als gevolg dat ons Ella er nog maar juist inpast en dus tegen de winter niet meer. Maar gelukkig is er hoop. Ons Feetje kan er nu nog in zwemmen maar ooit komt er een winter dat dit jumpsuitje haar als gegoten zal zitten. En ik, ik moet mss wel mottenverdelgingsmiddel gaan kopen want de mot die in tussentijd durft te eten van mijn ijverig breiwerkje die is er geweest.


Ons Ella had er duidelijk zin in. En ze had er helemaal geen last van dat er water dat in hare kelder stond.

8 opmerkingen:

 1. Wauwh, das echt prachtig! Heel mooi! Maar wel een werk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk pakje! Dat zit vast heerlijk. Alleen 1 ding: hoe werkt het op de wc?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! 8 maanden.... das wel héél lang. Ik dacht nog 'vlug' eens iets te breien voor deze winter. Dat was 'toen' misschien ook uw idee... ? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow, je kan niet zeggen dat je geen doorzettingsvermogen hebt, het is wel een ontzettend leuk pak geworden!

  BeantwoordenVerwijderen