zondag 20 november 2011

Count your blessings

Wat vliegt de tijd toch. Voor ik het weet is er weer een weekje om. Deze week werd ik blij van

mijn privé kapster aan huis :-). En ze weet van geen ophouden. Staartjes, vlechtjes, speldjes niets is haar teveel en gelukkig heeft haar zus zeer veel geduld. Leve de strijkparels.

ons wagenpark dat evenredig met het aantal kinderen alsmaar groter wordt. En zolang dat het schone wagens zijn vindt de mama dat nog niet zo'n groot probleem.

een schitterend concert van Bart Peeters. Ik ben nooit echt het type geweest met veel idolen en een tienerkamer vol posters. Maar als ik dan toch een idool zou moeten kiezen komt Bart Peeters al aardig dicht in de buurt. En moest ge nu zin hebben om eens te komen  zien of ik al dan niet gelijk heb moet ik spijtig genoeg teleurstellen. Wij hadden namelijk één van de laaste tickets van zijn allerlaatste show. Meneer Peeters heeft recentelijk beslist een muzikale adempauze in te lassen. Verdorie :-)
En voor alle duidelijkheid. Hij komt misschien al aardig in de buurt van een idool er hangen nog altijd geen posters op mijn kamer ;-)

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de lijst met alle deelnemers 

9 opmerkingen:

 1. Moet het haar van mama er dan ook aan geloven? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben ook een grote Bart-fan! Erg dat hij een adempauze neemt, maar er ligt nu wel een verzamelcd in de rekken mét één nieuw liedje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave auto! En fijn, zo'n kapster-aan-huis! De concertfoto vind ik te gek, heb je die zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie bijkomer voor in jullie wagenpark!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Anki eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat ik de concertfoto niet zelf heb genomen. We zaten veel te ver om zo'n goede foto te kunnen trekken :-)

  @Sarah ik ben sptijtig genoeg niet zo geduldig als haar zusje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige uitbreiding van het wagenpark.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, kappertje spelen! Zolang ze het maar niet met een schaar doen…

  Vlijtig Liesje

  BeantwoordenVerwijderen