dinsdag 1 november 2011

Happy haloween

We kunnen niet achterblijven. Het lijkt wel of we supporteren voor onze noorderburen. Maar neen, niets is minder waar. Halloween is ons huis binnengeslopen. Ik zeg bewust binnengeslopen want in mijnen jongen tijd ging het er rond 1 november veel minder flitsend aan toe. Niks bloeddorstige vampieren, sprekende pompoenen en heksen op bezemstelen. Nu springen ze je willens, nillens in elke winkel tegemoet. Met als gevolg dat mijn capaciteiten als mama weer wat zijn uitgebreid. Spinnensoep maken en pompoenen uithollen daar draai ik nu mijn hand niet meer voor om, al doe je dat beter wel leert de ervaring me. Griezel ze.

6 opmerkingen:

 1. wat een pracht foto's!! De kinderen zijn super geschminkt seg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt zeker goed je best gedaan; de kinderen zien er mooi eng uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw kindjes zien er altijd mooi uit! Zelfs zo griezelig! Maar ik pas voor Halloween.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, mooi geschimkt!
  De soep met spinnen doet het overal goed hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai zo mooi gedaan! En griezelig, want Melchior zei direct: "zo wil ik er niet uitzien, daar ben ik bang van!" Halloween-missie geslaagd dus... Bij ons (nog) geen Halloween. Ze zijn er hier te 'bang' voor en van traditie is er hier ook nog niks te bespeuren. VOlgend jaar misschien wel gezellig griezelen.... Ideetjes heb ik nu alvast! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spinnesoep maken, verkleden en pompoenen uithollen: geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen