maandag 7 november 2011

Mijn zoete zonde


Behoeft dit meer uitleg? Alle goede voornemens ten spijt. Als je een schaal macarons voor mij neus zet word ik week, vertroebelen mijn gedachten en denk ik alleen nog maar aan die fijne prikkeling van mijn smaakpapillen.
OK, nu eerlijk, eigenlijk was dit de omfloerste en beleefde vorm van IK.WIL.NU.EEN.MACARON!!!!

9 opmerkingen:

 1. Ik deel volledig je gevoel met macarons ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal ik nu eens iets geks zeggen?: ik heb dat dus nog nooit gegeten he. Vind dat er zo vies uitzien... zal wel weer een foute kronkel in mijn hoofd zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. macarons en cuberdons (paarse neuzekes)!!
  Verslaving ten top!!!
  mmmmmmmmmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is altijd fijn te lezen dat je niet alleen bent met je verslaving, zolang ik ze niet zie is alles ok, maar als ik ze zie word ik hebberig, ga ik kwijlen en zegt een stemmetje ,ik wil ik wil ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er nog nooit een geproefd...misschien ook maar zo laten voordat ik ook verslaafd ben?

  Geniet ervan, ze zien er mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De meningen zijn blijkbaar verdeeld. Hier thuis ook. Een grote macaron-fan is hier getrouwd met een snoepverslaafde wederhelft die de macaron dan weer absoluut overroepen vindt... Wie wie is, laat ik in het midden. Ik zeg alleen maar dat ik al vaak plande om het eens zelf te proberen, maar dat plan uitstel omdat je van overal te horen krijgt hoe moeilijk het wel is. En ja, gewoon macarons gaan kopen en naar hartelust kleurtjes uitkiezen is dan ook weer niet te overtreffen....

  BeantwoordenVerwijderen