zondag 27 november 2011

Count your blessings

Deze week kwam het pakje toe dat ik gewonnen had met de give-away van effie maakt. De eerste keer dat ik de gelukkige ben. Ne mens zou voor minder zijn week goed beginnen. En het mutsje staat ons Feetje beeldig.

Ook werd ik blij van mijn nieuwe sjaal die ik mezelf cadeau had gedaan. Lekker warm voor als de winter alsnog voor de deur zou komen te staan.

En ziet eens hoe flink mijn zoon het terras zit te kuisen. Niks rollenpatronen bij ons. Hoe gaat het spreekwoord weer? Jong geleerd is oud gedaan. Mijn toekomstige schoondochter zal mij dankbaar zijn.

Meer blessings zien? Kijk bij initiatiefneemster Anki voor de lijst met alle deelnemers

9 opmerkingen:

 1. Wat een lief meisje!! geweldig dat mutsje en pakje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het staat haar inderdaad schattig. Ben heel blij dat het goed past! En wat een leuke foto van Lukas, hier vegen ze ook (alledrie) graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk mutsje! Past onder de categorie 'instant happiness'.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een knappe kinders heb je toch! En jij staat er trouwens ook heel erg leuk op! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief dat mutsje.
  Stoere bink die zoon van jou!

  BeantwoordenVerwijderen