zondag 15 januari 2012

Count your blessings
Bijna de helft van ons gezin verjaart in dezelfde week. Eerst ons Feetje dan ons Lola en ik sluit de rij. Dus het kan niet anders dan dat we deze week genoten van lekker veel taart, kaarsjes, cadeautjes en een leuk feestje. En al is mijn principe altijd "alle reden zijn goed voor een leuk feestje" toch ben ik er niet rouwig om dat het op het vlak van feestjes en cadeautjes een beetje rustiger wordt. Want na sinterklaas, kerstmis, nieuwjaar en de verjaardagen zitten de kasten vol en het wordt dringend tijd dat ik in actie schiet en eens grote kuis houd. Maar ik sus mijn geweten dat ik nog wat tijd heb want de grote lenteschoonmaak, die is pas in maart dacht ik hé.  

Kijk bij Anki voor blessings

18 opmerkingen:

 1. Proficiat aan alle jarigen.
  En serieus? 29? Gij jong ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd x drie!! Kan me voorstellen dat het wel lekker is dat deze week achter de rug is..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een feest week.
  Gefeliciteerd1
  Ik wens je een heerlijke rustige nieuwe week.
  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!
  Ohhhhh.... Dus we hebben nog tot maart? Tijd zat! ;-)
  Veel rust en ruimte gewenst voor de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd (3x)!!!
  Heerlijk al die feestjes....
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gefeliciteerd allemaal! Fijn zo'n driedubbel feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat voor mama en de 2 dochters! 29 is megajong zeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hiep hiep hoera! 16/01 is precies een populaire verjaardag: mijn Ridder verjaart ook vandaag en diens nichtje ook... Driedubbel hiep hiep!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog meer gelukkige (maar wel te laat) verjaardagen toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen